Какво
 • Hе пропускай
 • Бизнес
 • Забавления
 • Заведения
 • Здраве и красота
 • Култура
 • Настаняване
 • Транспорт
 • Услуги и полезни
 • Шопинг
Къде

Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА FLYGUIDE

Моля внимателно прочетете тези условия, преди да използвате настоящия уеб сайт. С всяко натискане на бутон или линк на https://flyguide.bg, с изключение на пътя до настоящата страница, Вие декларирате, че изцяло приемате настоящите Общи условия.

Собственик на сайта

Собственик на интернет страниците и услуги, намиращи се на домейн https://flyguide.bg  е ЕФДЖИ МЕДИА ЕООД. Сайтът е разработен от служители на фирмата и се актуализира, поддържа и управлява от ЕФДЖИ МЕДИА ЕООД  гр.София, ул. Светлоструй No.4, бл. 30, ет.2, ап. 42  тел: ……………………….., електронен адрес ……………………... ЕФДЖИ МЕДИА ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, ЕИК 206317244.

Регистрация

Процедурата по регистрация в сайта е абсолютно доброволна и безплатна. Сайтът може да бъде разглеждан от Вас свободно, без да е необходима регистрация. Не е необходимо да имате профил, за да използвате сайта или да вземете талон за отстъпка. Ако имате регистрация, ще можете да следите историята на ползваните от вас талони или да добавите обект, след заплащане на съответната годишна такса. В процеса на регистрацията Вие доброволно предоставяте информация за себе си. В случай, че предоставите фалшива или невярна информация и това доведе до допълнителни усложнения, ЕФДЖИ МЕДИА ЕООД има право да закрие потребителския Ви профил и да откаже по-нататъшен достъп до част или до всички свои услуги.

Защита на личните данни

ЕФДЖИ МЕДИА ЕООД обработва и предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни  и Общия регламент за защита на данните. Потребителите се съгласяват, че ЕФДЖИ МЕДИА ЕООД има право да обработва личните им данни във връзка с използването на услугите на уебсайта. За да Ви обслужваме и изпълняваме Вашите поръчки е необходимо приемането на следните данни:

– име и фамилия

– e-mail

– телефон за връзка

– адрес за фактура и доставка

В последствие имате възможност да коригирате тези данни от Вашия личен профил.

Данните, които ще получим при регистрацията или разглеждането на страниците, ще бъдат използвани за Вашето обслужване – приемане и изпълнение на поръчка за добавяне на нов обект, абонамент за новини, връзка с Вас в случай на проблеми, свързани с поръчката и подобряване на обслужването нa https://flyguide.bg. Потребителите, абонирани за Абонамента за новини, могат да прекратят абонамента си по всяко време от връзката, разположена в края на всяка новина.

Вашият потребителският профил може да бъде изтрит от системата на  https://flyguide.bg заедно с прилежащите към него данни при желание от Ваша страна.

Всички доброволно предоставени от Вас лични и други данни се съхраняват, обработват и използват от ЕФДЖИ МЕДИА ЕООД за целите на поддръжката на определени функционалности на предлаганите услуги и за целите на рекламата и анализа на ЕФДЖИ МЕДИА ЕООД, както и при участие в игри и промоции.

ЕФДЖИ МЕДИА ЕООД гарантира, че предоставените от Вас лични данни няма да се отстъпват на трети лица за рекламни и промоционални цели. Информираме Ви, че си запазваме правото да използваме IP адресите и други Ваши данни за разкриване идентичността в случаите, когато това е необходимо в изпълнение на закона, юридически процедури или за да се спазят настоящите условия.

Вие имате право на достъп до собствените си лични данни, които сте въвели и по-всяко време можете да нанасяте корекции. Повече за това как обработваме Вашите лични данни и за Вашите права във връзка с това, може да прочетете в нашата Политика за поверителност, публикувана на нашия сайт. (линк)

Обекти и услуги

ЕФДЖИ МЕДИА ЕООД се стреми да поддържа актуална и изчерпателна информация за представените на сайта обекти. Въпреки това, имайте предвид, че информацията е валидна към датата на нейното публикуване. При съмнения от Ваша страна, можете да получите актуална информация на контактите, посочени към всеки отделен обект или да се свържете с нас чрез формата за контакти.

ЕФДЖИ МЕДИА ЕООД има право по всяко време и без предупреждение да прави промени в публикуваните продукти, услуги и цени.

Цени

Всички представени в сайта цени са в български лева и са валидни към момента на побликуването им. Цените на услугите за публикуване на обект са крайни и включват всички данъци и такси.

Плащане

Всички плащания се извършват само в български лева. Вие може да заплати цената на поръчана от https://flyguide.bg услуга като използвате по свой избор един следните начини:

 1. Плащане с банкова карта.

  В този случай Вие депозирате сума равна на стойността на направената поръчка чрез вашата банкова карта. Доставката се извършва след потвърждение на транзакцията.

Сигурно Online разплащане с кредитна или дебитна карта

Сигурността при въвеждане и пренос на картовите данни се осигурява чрез използване на SSL протокол за криптиране на връзката между нашия сървър и платежната страница на обслужващата ни банка. Използването на 3D Secure виртуален ПОС терминал на Транскарт гарантира напълно сигурността на разплащането и спазване правата на картодържателя.

3D Secure виртуален ПОС терминал поддържа последните програми за сигурност MasterCard Identity Check и Verified by VISA. Това са допълнителна защита при онлайн пазаруване, като е необходимо при онлайн разплащане да въведете парола за 3D идентифициране. Ако притежавате кредитна карта, попитайте Вашата банка издател за програмите за сигурност на VISA и MASTERCARD и регистрирайте Вашата 3-D парола за по-сигурни онлайн разплащания.

Чрез виртуалния ПОС терминал могат да се приемат плащания с карти Maestro, Visa и MasterCard, издадени от местни и чуждестранни банки.

ЕФДЖИ МЕДИА ЕООД не събира картови данни и като търговец, нямаме достъп до тях. Всички данни, които Вие подавате се обработват от обслужващата ни банка!

НИЕ НЕ ИЗИСКВАМЕ ОТ ВАС И ВИ СЪВЕТВАМЕ никога да не изпращате по имейл и не съобщавайте по телефон данни, включващи: име на картодържателя, ПИН код, номер на карта и други лични данни, свързани с картодържателя и картата.

Чрез виртуалния ПОС терминал могат да се приемат плащания с карти Maestro, Visa и MasterCard, издадени от местни и чуждестранни банки. Моля проверете дали вашата карта е отворена от вашият издател за транзакции в Интернет.

 1. Банков превод.

  В този случай Вие депозирате в банкова сметка на ЕФДЖИ МЕДИА ЕООД пълната стойност на услугата. Одобрението за публикуване на обект се подава за изпълнение след заверяване на сметката на ЕФДЖИ МЕДИА ЕООД.

Ограничение на отговорността

ЕФДЖИ МЕДИА ЕООД не носи отговорност в случаите, когато сте посочили неверни, непълни или неточни лични данни.

Ваше задължение е да опазвате конфиденциалността на предоставените Ви от ЕФДЖИ МЕДИА ЕООД потребителско име и парола. Всяка направена чрез онлайн платформата поръчка ще бъде считана за редовна, ако при направата и са използвани потребителско име и парола, които системата е приела за валидни независимо от това дали същите са използвани от лице различно от титуляра или от неовластено лице.

ЕФДЖИ МЕДИА ЕООД и неговите доставчици не носят отговорност за каквито и да е щети или пропуснати ползи, произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употебата на интернет страницата, разположена на домейн https://flyguide.bg

Мнения за стоки. Некоректно използване на сайта.

Във функционалността на този интернет сайт е предоставена възможност за публикуване на мнения относно обектите и услугите, които предоставят. Цялата отговорност за достоверността и евентуалните последствия от текста на дадено мнение се носи изцяло от потребителя, който го е публикувал. ЕФДЖИ МЕДИА ЕООД си запазва правото да изтрива мнения, които не са на български език, не са по темата, звучат неприемливо спрямо моралните обществени норми или противоречат на коректния тон, както и такива със съмнение за търговска или рекламна насоченост.

ЕФДЖИ МЕДИА ЕООД си запазва правото да изтрива акаунти и блокира бъдещ достъп до сайта на потребители, които смята за некоректни или злонамерени.

Авторски права

Всички материали, снимки, текстове, дизайн елементи и концепции (с изключение на снимките и информацията за отделните обекти, доброволно публикувани от представителите на тези обекти), находящи се електронните страници на домейн https://flyguide.bg са собственост на ЕФДЖИ МЕДИА ЕООД. Не се разрешава материалите на този сайт да се променят по никакъв начин, нито да бъдат копирани, публично разпространявани или използвани за каквато и да било обществена или търговска цел. Употребата без изрично писмено разрешение от ЕФДЖИ МЕДИА ЕООД на публикуваните в този интернет сайт материали в други сайтове е забранена и ще се смята за нарушение на Закона за Авторското право и сродните му права.

Copyright © 2021 Touched by TouchPoint LLC